Cum sa prepari carnea la gratar ca sa nu se formeze compusi cancerigeni

Postat la: 16.04.2018 18:13

google_ad_client="ca-pub-1598486722538679";google_ad_slot="5379080472";google_ad_width=580;google_ad_height=90; Criteo.DisplayAd({"zoneid":923637,"async":false}); Tipul de carne, perioada de marinare, dar si modul de gatire pot transforma o masa delicioasa intr-o adevarata bomba cu ceas pentru sanatate. Expertii ne sfatuiesc cum sa pregatim friptura pe gratar, ca sa nu ne imbolnavim de una dintre cele mai grave forme de cancer. Cauza de ingrijorare este constituita de doi compusi diferiti care se pot forma in timpul gatitului pe gratar, cunoscuti ca fiind cancerigeni. Astfel, aminele heterociclice (HCA) se formeaza in mancaruri bogate in proteine cand acestea sunt preparate la o temperatura foarte ridicata, precum cea a gratarului din curte, spune medicul Colleen Doyle, director de nutritie si activitate fizica la Societatea americana de cercetare a cancerului (ACS). ...

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu