CTP JUBILEAZA dupa succesul 'Alteței Sale' Simonei Halep: am vazut momente aproape supranaturale

Postat la: 13.07.2019 18:32

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu consideră că Simona Halep a reușit să-și pună coroana Wimbledonului în cel mai categoric mod cu puțință. CTP a explicat că Simona Halep nu i-a oferit nicio secundă șansa Serenei Wiliams de a intra în meci.

Citește și: SONDAJ CURS - Clasamentul prezidențiabililor: surprize în topul încrederii

”Este cea mai mare victorie din istoria tenisului românesc și una dintre zilele istorice ale sportului românesc din toate timpurile! Coroana Wimbledonului înseamnă mai mult decât oricare dintre celelalte grand slamuri, înseamnă cea mai bună jucătoare de pe planetă, Alteța Sa Simona Halep!

Jocul monstrului sacru Serena a avut fisuri încă de la prima minge. Nu cred că am văzut-o niciodată pe Serena atât de statică, practic, ea a lovit mingea tot meciul fără ceea ce se cheamă footwork, joc de picioare, s-a întins rigidă după mingi.

Serviciul ei a fost aproape la jumătate din capacitate, dar au fost și momente în care marea campioană a scrâșnit și a urlat trimițând torpile cu care a sperat să reintre în meci. În acele momente Simona Halep a reușit unele dintre cele mai frumoase recuperări și passinguri din câte am văzut eu, aproape supranaturale.

Serena a căzut psihic, simțind că i se trântește în nas ușa pe care voia să revină.

Simona Halep, the living legend of Wimbledon!”, scrie Cristian Tudor Popescu, în Republica.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu