CTP, despre cazul Mario Iorgulescu: punem pariu ca nu face nici macar o zi de pușcarie

Postat la: 13.09.2019 14:40

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu susține că Gino Iorgulescu va angaja o ”turmă de avocați”, care vor avea misiunea să-l salveze pe Mario Iorgulescu de pușcărie, asta deși a ucis un om, după ce s-a urcat la volan drogat și băut.

Citește și: Radu Tudor, tablou de COȘMAR, după măsurile luate de Guvern: 5 GIGANȚI vor să plece din România

”Mario Iorgulescu, fiul șefului Ligii Profesioniste de Fotbal, s-a urcat noaptea la volanul unei mașini de 300.000 de euro, beat la limita comei alcoolice și ghiftuit cu cocaină.

A ucis un tânăr de 24 de ani, tată a doi copii, care conducea liniștit pe sensul lui de mers.

Acum, tânărul Iorgulescu e la Terapie Intensivă, medicii se luptă să-i salveze viața.

Dacă junele Mario va trăi, aș pune un pariu cu dumneavoastră, stimați cititori: nu va face nicio zi de pușcărie. Cocaina va deveni zahăr pudră, iar alcoolemia – nerecoltată în condiții legale, după cum va demonstra turma de avocați plătită de tata Gino. De ce cred că așa va fi?

Aud că tata Gino s-a oferit să crească copiii celui omorât. Să-i crească, deci, cum l-a crescut pe Mario, până îi aduce cu bine la stadiul cluburi, iahturi, alcool plus cocaină.

Nu știu dacă o să le ia și câte un super bolid. Pe Mario l-a dotat cu această armă pe roți de 300.000 de euro; prin urmare, nu e normal să-și mobilizeze mijloacele pentru a rezolva un, ce?

Un accident de circulație.”, scrie CTP, în Republica.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu