CSM i-a trimis lui Klaus Iohannis avizele pentru numirile la sefia Parchetului General, DNA si DIICOT

Postat la: 14.02.2020 17:40

Secţia pentru procurori a CSM a trimis preşedintelui Klaus Iohannis propunerile ministrului Justiţiei privind numirile la şefia Parchetului General, DNA şi DIICOT, împreună cu hotărârile prin care s-au dat avizele. Gabriela Scutea şi Giorgiana Hosu, propuse la conducerea Parchetului General şi a DIICOT, au primit avize negative. Totodată, Crin Bologa, propus de Cătălin Predoiu pentru șefia DNA a fost avizat pozitiv.

Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, în temeiul art. 40 alin. 2 lit. a) din Legea nr. 317/2004 privind Consiliul Superior al Magistraturii, a înaintat, vineri, Preşedintelui României propunerile ministrului Justiţiei pentru numirea în funcţiile de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie şi procuror şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism.

Citește și: A fost detonată nucleara, după reținerea lui Beuran: Urmează Arafat

Acestea au fost înaintate împreună cu hotărârile secţiei prin care s-au acordat următoarele avize: pentru funcţia de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – aviz negativ; pentru funcţia de procuror şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie – aviz pozitiv; pentru funcţia de procuror şef al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – aviz negativ.

Citește și: Nu este un pericol social! Tribunalul București, decizie în cazul medicului Mircea Beuran .

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu