Cristina Neagu si alti sportivi de la CSM Bucuresti, alaturi de Szabo si Johansson, au luat parte la World Cleanup Day

Postat la: 15.09.2018 14:55

Directorul general al CSM Bucureşti, Gabriela Szabo, antrenorul echipei feminine de handbal, Magnus Johansson, handbalista Cristina Neagu şi alţi sportivi ai clubului din Capitală au strâns gunoaiele din Delta Văcăreşti, luând parte la World Cleanup Day, prin campania ”Let’s do it România”, scrie news.ro.

Jucători şi jucătoare de handbal şi volei au adunat deşeuri de toate tipurile – plastic, sticlă, deşeuri menajere, textile, metal - şi au strâns zeci de saci cu gunoaie.

”Toţi oamenii ar trebui să cureţe planeta, ar trebui să avem grijă de România. Trebuie să fim un exemplu şi pentru cei care nu fac astfel de lucruri, pentru a face schimbări în bine în ţara noastră. Mă bucur că pot să fac acest lucru pentru ţara pe care o iubesc. Nu doar azi trebuie să facem curăţenie, trebuie să fim atenţi în permanenţă, nu este foarte greu să arunci lucrurile la coşul de gunoi şi nu pe stradă. Sper din tot sufletul ca oamenii care vor privi imaginile să încerce să facă acest lucru”, a declarat Cristina Neagu.

Citește și: Decizie ȘOC! Cristi Borcea își RUINEAZĂ fosta soție: Îi ia afacerile și i le dă Valentinei

”Locuiesc în apropiere şi fac mişcare zilnic în preajma Deltei Văcăreşti. Mi se pare o iniţiativă lăudabilă şi ne bucurăm să putem ajuta. Bucureştiul este un oraş frumos şi merită să fie curat”, a afirmat şi Magnus Johansson.

Gabriela Szabo a declarat că gruparea pe care o conduce vrea să dea un exemplu prin acţiunea din Delta Văcăreşti. ”Trebuie să muncim pentru comunitate şi să ne pese. CSM Bucureşti doreşte să dea un exemplu, că pe lângă partea de performanţă şi sport, ne preocupă sportul într-un oraş curat. România este o ţară pe care mulţi străini o invidiază când vin la noi şi descoperă ce locuri minunate avem, de aceea fiecare dintre noi ar trebui să punem mână de la mână şi să avem grijă de natură. Ceilalţi sportivi ne pot prelua exemplul, să ducă mai departe în comunităţile lor astfel de acţiuni”.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu