Cristiano Ronaldo, testat pozitiv cu Covid-19: Nu am incalcat niciun protocol si nicio lege

Postat la: 16.10.2020 21:24

Cristiano Ronaldo, testat pozitiv cu Covid-19, a răspuns criticilor ministrului Sporturilor italian, Vincenzo Spadafora, care îl acuza că nu a respectat protocolul când a revenit în Italia, potrivit news.ro.

"Nu am încălcat niciun protocol şi nicio lege, aşa cum se spune, nu am făcut nimic rău. Sunt minciuni, în special din partea unei persoane care vorbeşte de mine, respect protocolul", a spus Ronaldo, într-un live pe Instagram.

Citește și: Escrocherie de top: Un bărbat a pretins că este fost ministru, chestor de poliție, comisar șef sau judecător, după tipul de interes al persoane înșelate

El a spus că se simte bine şi nu are niciun simptom: "Totul este bine. Nu simt nicio durere, dorm bine, nu am niciun simptom. Sunt la mine acasă, singur, izolat şi aşa voi fi şi în următoarele zece zile".

Ministrul italian al Sporturilor, Vincenzo Spadafora, este de părere că jucătorul echipei Juventus, Cristiano Ronaldo, a încălcat protocolul anti-covid plecând în Portugalia şi apoi revenind.

Întrebat la Rai Radio Uno dacă Ronaldo a încălcat protocolul anti-covid, Spadafora a răspuns: “Da, cred că da, dacă nu avea o autorizaţie specială de la autoritatea sanitară”.

Ronaldo a fost testat pozitiv cu coronavirus în această săptămână, când se afla la naţionala Portugaliei. El a revenit miercuri la Torino.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu