Cristian Olteanu, PNL: 'Primarul Zero al Sectorului 5 risipește banii publici pe o firma fantoma abonata la contractele sectorului'

Postat la: 13.07.2019 00:48

"Primarul Zero al Sectorului 5, Daniel Florea, a atribuit două contracte în valoare de 255 de milioane de lei pentru reabilitarea unor spații verzi și amenajarea unor locuri de joacă. Florea atribuie încă o dată o sumă considerabilă unei firme fără experiență, cu antecedente în materie de videochat", afirmă Cristian Olteanu, consilier general PNL Sector 5, într-un comunicat de presă.

"Firma Star Pro Center INTL, deținută de către Nicoleta Diaconescu, este abonată la contractele Primăriei Sectorului 5, unde a câștigat 95% din acestea în 2017 si 2018. Și la începutul anului 2019, firmei i-a fost atribuită o sumă de 13 milioane euro pentru anveloparea blocurilor din sectorul 5. Această entitate apărea cu un singur angajat la finele lui 2017 și era destinată unei activități de videochat. De asemenea, sediile sunt fictive, iar denumirea apare în diverse variante, conform investigațiilor făcute de echipa condusă de Cătălin Tolontan.

Este inadmisibil ca banii sectorului să nu fie folosiți pentru bunăstarea cetățenilor și la dezvoltarea sectorului, ci să fie plasați unei firme fantomă, care este de obicei, singura ce licitează și nu poate fi subcontractată. Sumele sunt extrem de mari pentru niște lucrări de mântuială. Risipa banului public depășește orice limite.

Îi solicit ferm Primarului Zero să înceteze să se mai plaseze banii sectorului firmei citate și îi cer să administreze responsabil sectorul 5", mai afirmă consilierul liberal.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu