Cristi Danileț a IZBUCNIT dupa informațiile ca a fost sancționat de CSM: Minciuni, dezinformari. Va spun eu cand voi fi sancționat

Postat la: 17.04.2019 14:08

Judecătorul Cristi Danileț reacționează după ce în presă au apărut informații conform cărora ar fi fost sancționat de Secția pentru judecători a CSM pentru că a încălcat Codul deontologic.

"Acum câteva săptămâni ziceau unii de la ziar că aș fi fost sancționat disciplinar pentru că am încălcat codul deontologic criticându-l pe ministru și vorbind ceva de protocoale. Am spus atunci că nu e adevărat: era vorba doar de o amânare a cauzei aflate la CSM care s-au autosesizat pentru o postarea de a mea pe FB.

Citește și: Decizie BOMBĂ - Tribunalul București a suspendat judecarea procesului 'amazoanelor' PSD cu Times New Roman

Văd reluată știrea cum că azi aș fi fost sancționat pentru că am încălcat codul deontologic. Așadar:

- cei care au spus același lucru data trecută, au mințit;

- cei care spun asta azi, dezinformează: pentru încălcarea Codului deontologic un magistrat nu este sancționat, cel mult se ține seama de asta la evaluarea care se face o dată la câțiva ani, dar care nu se mai face pentru magistrații cu peste 20 ani vechime, cum sunt eu.

Și ca să arăt că am dreptate, veți vedea că CSM nu a stabilit nicio sancțiune, accesând acest link http://bit.do/CSMCD.

PS. Lăsați că vă spun eu când voi fi sancționat disciplinar, cu ce și pentru ce anume. Urmează și asta, cu siguranță", scrie Danileț pe Facebook.

 

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu