Cosmin Olaroiu e dorit in Arabia Suadita, la Al Hilal

Postat la: 13.01.2019 17:31

Cosmin Olăroiu (49 de ani) antreanză în China, pe Jiangsu Suning, dar poate schimba echipa şi campionatul, scrie Mediafax.

Fostul antrenor de la FCSB e dorit în Arabia Suadită, la Al Hilal, club pe care l-a pregătit imediat după marea performanţă reuşită cu formaţia roş-albastră, când a ajuns până în semifinalele Cupei UEFA, în 2006. Florin Motroc, unul dintre antrenorii cunoscători ai fotbalului din Golf, a spus că antrenorul e favorit. ”Oli s-ar putea întoarce în Arabia Saudită. Există discuţii foarte avansate să revină la Al Hilal! Acum două săptămâni, antrenorul lui Hilal, portughezul Jesus Jorge a avut o reacţie ciudată când n-a vrut să-l scoate pe portarul titular, care nu mai putea să joace. Pe ăla îl durea piciorul, iar el nu voia să-l scoată. Deşi mai erau câteva minute şi portarul cerea schimbare, Jorge n-a vrut să facă mutarea. După meci, a urmat un schimb dur de replici cu unul dintre managerii echipei, o legendă a clubului, care are acum vreo 40 de ani, a jucat şi cu Mirel Rădoi, fost fundaş central.

Citește și: SM Slatina - SCM Rm. Vâlcea, scor 26-29, în Liga Națională de handbal feminin

După acel clinci, am fost ferm convins că Jesus nu va mai avea mult timp, sigur dacă nu-l ajută rezultatele.Şi nu l-au ajutat! A făcut două meciuri egale şi acum trei zile, când am plecat eu din Arabia, se discuta de numele lui Oli”, a dezvăluit Motroc, la DigiSport.

Cosmin Olăroiu, în vârstă de 49 de ani, a antrenat prima dată în străinătate în 2007. A ajuns la Al Hilal în iunie 2007 şi a rezistat până în februarie 2009. Apoi, tot în zona Golfului, "Oli" le-a mai antrenat pe Al Sadd, Al Ain şi Shabab Dubai. Olăroiu mai are contract cu chinezii de la Jiangsu până în 2021, după ce în martie 2018 l-a înlocuit pe Fabio Capello.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu