Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_4o4n4pfsat925tdnjivs908tq4, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Coronavirusul afecteaza tranzacțiile din fotbal - Uli Hoeness nu mai cred in transferuri de 100 de milioane de euro

Coronavirusul afecteaza tranzacțiile din fotbal - Uli Hoeness nu mai cred in transferuri de 100 de milioane de euro

Postat la: 26.03.2020 17:56

Uli Hoeness, preşedintele de onoare al clubului de fotbal Bayern Munchen, a declarat, pentru revista Kicker, că pandemia de coronavirus va face ca transferuri de 100 de milioane de euro să nu mai fie posibile în anii următori potrivit Agerpres.

În opinia lui Hoeness, lumea fotbalului va fi complet diferită la încheierea pandemiei. "Nu poţi să dictezi, dar nu-mi pot închipui transferuri de 100 de milioane de euro în viitorul apropiat. Sumele de transfer vor scădea şi în următorii doi-trei ani nu vor mai fi cele de acum", a afirmat omul al cărui nume se leagă de Bayern.

Hoeness a vorbit despre Bundesliga, întreruptă din cauza Covid-19, ca aproape toate campionatele de pe glob.

"Meciurile cu porţile închise la garantează cluburilor venituri din drepturile TV. În acest caz, n-ar trebui să fie probleme pentru sezonul 2019-2020. Dimpotrivă, dacă nu se va juca niciun meci până la sfârşitul anului, tot campionatul ar putea fi ameninţat", a spus fostul internaţional german.

În altă ordine de idei, el a estimat că toţi cei care prezic data la care vor fi reluate competiţiile sunt nişte "şarlatani".

Hoeness, ce respectă recomandările autorităţilor germane şi stă acasă, i-a lăudat pe politicieni pentru că fac "o treabă senzaţională".

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu