Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_l6fnuvljtba31s2vmbd59alhd0, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Coronavirus - USV a disponibilizat un camin studentesc, pentru cazarea cadrelor medicale de la SJU

Coronavirus - USV a disponibilizat un camin studentesc, pentru cazarea cadrelor medicale de la SJU

Postat la: 26.03.2020 21:39

Universitatea ''Ştefan cel Mare'' Suceava (USV) a încheiat un protocol cu Instituţia Prefectului privind punerea la dispoziţia cadrelor medicale de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava a căminului C2 din campusul instituţiei academice.

Într-un comunicat remis joi AGERPRES de către Instituţia Prefectului - Judeţul Suceava se afirmă că medicii şi cadrele medicale ''asigură în continuare activitatea unităţii medicale şi venim în sprijinul nevoii acestora de a-şi proteja familiile în această perioadă''.

Căminul în care vor fi cazate cadrele medicale dispune de 111 camere cu un total de 341 de locuri, în camere cu câte trei sau patru paturi.

Sursa citată precizează că, în acest context, prefectul Alexandru Moldovan, în urma discuţiilor purtate cu conducerea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ), a convenit ca paza acestui spaţiu să fie asigurată de către personal desemnat din cadrul acestei instituţii, iar personalul din cadrul IJJ Suceava va distribui şi cartelele de acces cadrelor medicale.

Pentru cele zece cadre medicale, şase medici, trei medici voluntari şi un medic ce va asigura conducerea interimară a Direcţiei de Sănătate Publică Judeţeană Suceava, care au ajuns joi de la Iaşi, Instituţia Prefectului a pus la dispoziţie spaţii de cazare ale căror costuri vor fi asigurate prin finanţarea Consiliului Judeţean Suceava.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu