Corina Crețu și un europarlamentar USR-PLUS anunța prioritațile pe plan european: 'Romania va beneficia de bani in plus, daca acest buget va fi aprobat'

Postat la: 13.07.2019 20:56

Europarlamentarii Corina Crețu și Dragoș Tudorache au explicat care sunt prioritățile României în noua legislatură europeană, sâmbătă, la ”Be EU” cu Sabina Iosub.

”Privim cu optimism spre viitor, pentru că nu avem de ce să nu fim încrezători în viitorul european al României și al UE (...) Politica de coeziune este principalul instrument de investiții în multe țări, inclusiv în România. Voi face parte din Comisia de dezvoltare regională, pentru că vreau să duc mai departe și să apăr ce a propus Comisia Europeană. În propunerea de buget pentru care m-am luptat, România va beneficia de bani în plus, 8% în plus pentru investiții, dacă acest buget va fi aprobat” a spus Corina Crețu, fost comisar european și actual eurodeputat din partea Pro România, la Antena3.

Fostul baron Nicușor Constantinescu s-a dezlănțuit după condamnarea de 10 ani: 'TICĂLOȘILOR! Bestiilor cu chip uman!'

”Tot ce s-a întâmplat de când am ajuns la Bruxelles a fost foarte dinamic, foarte bun pentru noi și pentru România, cred (...) sper că toate delegațiile românești, indiferent ce forță politică națională au în spate, vor înțelege că sunt interese pentru România care trec de interesul de partid. Este în interesul nostru. Aș adăuga și un element, simplificarea, să găsim o aliniere și cu autoritățile de la București, pentru a introduce simplificarea în modul în care fondurile europene sunt accesate, pentru că asta va duce și la o creștere a absorbției” a explicat Dragoș Tudorache, europarlamentar al Alianței USR-PLUS.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu