Contracandidatul lui Barna vrea sa distruga tiparele: 'Nu e niciun atac. Daca va fi sa candidez din partea USR, vreau un singur mandat, nu mai mult'

Postat la: 13.07.2019 12:23

Dragoș Dinulescu, care candidează sâmbătă la Congresul USR pentru a fi desemnat prezidențiabilul formațiunii, a declarat că vrea un singur mandat în fruntea țării, pentru că "oamenii, când sunt prea mult într-o funcție, se învechesc".

"Eu nu sunt un om cu notorietate, eu vin din urmă, așa cum mulți dintre voi sunteți. Așa cum voi ați dat dovadă de responsabilitate și implicare venind până aici, așa am decis și eu că trebuie să-mi asum această candidatură. Din punctul meu de vedere, candidatura noastră, a celor patru, nu este despre Dinulescu, Barna etc, e despre voi și despre cum veți reuși să scăpați de anumite tipare împământenite, de pildă, că președintele partidului trebuie să fie și canadidat. Nu e niciun atac la Dan Barna. (...) Cei care au deja mandat din partea filialelor trebuie să îl respecte. Cei care nu au mandat și care vedeți în mine un om capabil, veți vota cu inima, veți vota cu USR. Dacă va fi să candidez din partea USR, vreau un singur mandat, nu mai mult. Oamenii când sunt prea mult într-o funcție se învechesc. Noi avem alt ADN, chiar avem alt ADN", a declarat Dragoș Dinulescu, potrivit Mediafax.

Mihai Goțiu luptă pentru prezidențiale în USR: 'Să nu vină ALDE-PSD să ne spună că sunt patrioți'. Ce temă a abordat senatorul

Câteva sute de delegați ai USR s-au reunit, sâmbătă, pentru a alege candidatul partidului la prezidențiale.

În competiție sunt înscriși liderul USR Dan Barna, senatorul Mihai Goțiu, Dumitru Stanca și Dragoș Dinulescu. În aceeași zi se întrunește și Consiliul Național al PLUS.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu