Constanta. Parintii baiatului care a aruncat cu pietre intr-un autobuz RATC si-au asumat fapta minorului

Postat la: 17.04.2019 13:23

Părinții adolescentului care a atacat cu pietre un autobuz RATC l-au recunoscut pe acesta în imaginile apărute în presă, au contactat reprezentanții Regiei Autonome de Transport în Comun și și-au asumat actul iresponsabil făcut de băiatul lor.

Reprezentanții Primăriei Constanța au precizat că incidentul a avut loc în luna februarie a acestui an, în cartierul Palazu Mare.

„Pe imaginile suprinse cu ajutorul celor 8 camere de supraveghere se vede un grup de 6 indivizi aflați pe trotuar. Șoferul încetinește pentru a opri în stație, moment în care unul dintre ei aruncă piatra spre mijlocul de transport în comun. Când conducătorul auto a oprit, grupul de tineri a început să fugă. Părinții adolescentului au suportat contravaloarea pagubei, astfel încât prejudiciul a fost recuperat în totalitate.
Pentru prevenirea săvârșirii faptelor antisociale, solicităm în continuare cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri să le sesizeze la Dispeceratul Poliției Locale Constanța, la numărul de telefon 0241484205. Pentru utilizatorii aplicației WhatsApp numărul de contact este 0799606142” - au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Sursa foto: Primăria Constanța

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu