Constanta. Mai multi minori suspectati ca atacau si talhareau oameni pe strada, cercetati de politisti. Doi au fost arestati preventiv

Postat la: 13.10.2017 10:09

Un adolescent de 14 ani, bănuit de comiterea unor infracțiuni de tâlhărie calificată, reținut de polițiștii constănțeni
 
Urmare a cercetărilor în cazul comiterii unor infracțiuni contra patrimoniului, polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale al Poliției municipiului Constanța l-au depistat pe Ș.M. de 14 ani, din Constanța, bănuit de săvârșirea faptelor.
 
Astfel, în perioada 25 august – 5 octombrie a.c., minorul în cauză, alături de alți trei minori, S.M. de 16 ani (cercetat în stare de arest preventiv), I.M. de 13 ani și M.M. de 12 ani (ambii cercetați în stare de libertate), ar fi săvârșit patru fapte de tâlhărie calificată, o faptă de tâlhărie, trei fapte de complicitate la tâlhărie calificată și una de complicitate la tâlhărie, pe raza municipiului Constanța, asupra a 5 femei și 4 bărbați.
           
Prejudiciul de aproximativ 2.200 lei a fost recuperat în proporție de 10% și predat persoanelor vătămate.
           
Polițiștii constănțeni l-au reținut pe Ș.M., pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, fiind introdus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, iar la data de 13 octombrie a.c., va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.
 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu