Constanta. Incaltaminte in valoare de zeci de mii de euro, retinuta de inspectorii vamali

Postat la: 16.03.2019 12:24

Încălţăminte susceptibilă de contrafacere, în valoare de aproximativ 83.600 euro, a fost reţinută de inspectorii vamali.
   
În data de 14 martie 2019, inspectorii vamali de la Biroul vamal de frontieră Constanţa Sud, urmare a controlului fizic efectuat asupra mărfurilor aflate într-un container sosit din China cu mărfuri pentru o societate comercială cu sediul în Comuna Petrachioaia, județul Ilfov, au reţinut 1672 perechi pantofi sport din înlocuitori/textil, bunuri susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală pentru marca Adidas – Three Stripes. Valoarea totală a acestora, dacă ar fi fost comercializate la valoarea bunului original este de aproximativ 83.600 euro.        

Conform prevederilor Regulamentului (UE) nr. 608/2013 şi a Legii nr. 344/2005 privind unele măsuri pentru asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală în cadrul operaţiunilor de vămuire, autoritatea vamală a reţinut bunurile contrafăcute în vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.
 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu