Constanta. Barbatul care a lovit cinci masini in timp ce era urmarit in trafic a fost arestat preventiv. Politistii au tras focuri de arma

Postat la: 15.03.2019 20:24

Bărbatul în vârstă de 27 de ani, cercetat de polițiștii Secției 2 pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere si punerea in circulatie a unui vehicul neinmatriculat, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Bărbatul, care nu avea permis de conducere, s-a aflat în această dimineață la volanul unei maşini cu numere expirate. Tânărul a fost urmărit de către poliţiştii constănţeni care au tras şi focuri de armă de avertisment pentru a-l opri pe bărbat din încercarea sa de a scăpa de oamenii legii. În cursa lui de pe bulevardul Alexandru Lăpuşneanu către strada Răsuri din Constanţa, a lovit 2 maşini aflate în trafic şi alte 3 staţionate.

Sursă foto: IPJ Constanța

Citește și: Urmărire ca în filme în Constanţa! Poliţiştii au tras focuri de arme pentru a opri un bărbat care a lovit cinci maşini în trafic (galerie foto+video)

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu