Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_p0ikem80nrt6pv8oe78h4tjjq7, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Constanta: Administratorul unui restaurant, amendat pentru o comemorare

Constanta: Administratorul unui restaurant, amendat pentru o comemorare

Postat la: 17.10.2020 15:48

  • Administratorul unui restaurant a fost amendat cu 10.000 lei după ce s-a constatat că pe terasa localului se desfășura o comemorare la care participau 30 de persoane.
Astăzi, 17 octombrie, în jurul orei 12:00, o patrulă mixtă, formată dintr-un polițist din cadrul Secției 1 Constanța și jandarm al G.M.J. Tomis Constanța, s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la un restaurant din muncipiul Constanța, ar avea loc un eveniment privat cu participarea mai multor persoane, care nu ar fi respectat prevederile legale referitoare la unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Potrivit IPJ Constanța, echipajul de intervenție a constatat faptul că este vorba despre o comemorare, care se desfășura pe terasa localului, cu participarea a 30 de persoane, încălcându-se astfel prevederile HG 856/2020 privind prelungirea stării de alertă, prin care este interzisă organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive).

Administratorul societății comerciale în cauză a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 10.000 lei.  

Se continuă verificările.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu