Constanța: Barbat arestat preventiv pentru furt de motorina de la navele ce tranziteaza pe Dunare

Postat la: 17.09.2017 12:55

Polițiștii de la Transporturi și IPJ Constanța, cu suportul operativ al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, au identificat, vineri, trei persoane bănuite de contrabandă cu motorină, informează un comunicat al IPJ Constanța transmis, duminică, AGERPRES.

433db26d-36b1-4341-838a-6ce32315274b

Potrivit sursei citate, din cercetări a rezultat faptul că cei trei bărbați, din localitatea Rasova — județul Constanța, transportau cu o autoutilitară 1.660 de litri de produs petrolier cu miros specific de motorină, depozitat în recipiente de tablă și plastic.

Polițiștii au stabilit că respectiva cantitate de motorină ar fi fost sustrasă de la navele ce tranzitează fluviul Dunărea, dar și că șoferul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar autoutilitara avea aplicate numere de înmatriculare false.

Bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventiv din cadrul IPJ Constanța, apoi a fost prezentat instanței de judecată care a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Polițiștii au confiscat întreaga cantitate de motorină, autoutilitara în cauză, bunuri în valoare de aproape 13.970 de lei, precum și suma de 500 de lei găsită asupra conducătorului auto.

AGERPRES / (AS — autor: Petronius Craiu, editor: Marius Frățilă, editor online: Gabriela Badea)

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu