Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_31pv3qd7ahm1p99oh8m8pgk3k1, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Hammerer Aluminium Industries Holding Gmbh din Austria preia compania Hydro Extrusion

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Hammerer Aluminium Industries Holding Gmbh din Austria preia compania Hydro Extrusion

Postat la: 14.02.2020 12:56

Consiliul Concurenţei a anunţat vineri că a autorizat tranzacţia prin care Hammerer Aluminium Industries Holding Gmbh din Austria preia compania Hydro Extrusion, care deţine o unitate de producţie în domeniul prelucrării aluminiului, potrivit news.ro.

”În urma a analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că această operaţiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia şi că nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal”, a informat vineri autoritatea de concurenţă.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naţionale de concurenţă, după eliminarea informaţiilor cu caracter confidenţial.

Hammerer Aluminium Industries Holding GmbH, Austria, membră a Grupului Hammerer Aluminium Industries, activează în domeniul prelucrării aluminiului pentru diverse utilizări, cum ar fi: ingineria de sistem, industria auto, construcţiile, aplicaţii electrice etc. Hammerer Aluminium Industries Holding GmbH, Austria, este activă atât în Europa, cât şi în Asia şi SUA.

În România, compania Hammerer Aluminium Industries Holding Gmbh este prezentă prin două filiale, respectiv Hammerer Aluminium Industries Santana, activă în domeniul prelucrării aluminiului şi Hammerer Aluminium Industries România, activă în domeniul imobiliar.

Hydro Extrusion deţine o unitate de producţie în domeniul prelucrării aluminiului.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu