Conopida pane, o reteta nemaipomenita, mai gustoasa si decat frigaruile

Postat la: 11.08.2018 18:52

google_ad_client="ca-pub-1598486722538679";google_ad_slot="5379080472";google_ad_width=580;google_ad_height=90; Criteo.DisplayAd({"zoneid":923637,"async":false}); Mancarurile sanatoase nu intotdeauna se considera si gustoase, dar eu va propun astazi o reteta deosebita - conopida in aluat pane la tigaie. Sigur va fi pe placul tuturor! Chiar si cei care nu sunt prieteni cu legumele vor fi incantati. Un avantaj al acestei gustari este ca poate fi preparata atat vara - din conopida proaspata, cat si iarna - din conopida congelata. Eu servesc conopida pane ca mancare aparte sau ca garnitura. Ingrediente: - 1 conopida medie; - 1/2 lingurita de sare; - 2 oua; - 2 linguri de faina; - 3 linguri de maioneza sau smantana; - 2-3 catei de usturoi; - apa pentru fierbere. Mod de preparare: 1.Spalati si uscati conopida, apoi o desfaceti in buchetele medii. Sfat! Pentru un rezultat gustos si sana ...

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu