Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_rltiqn2e8o782fo297ubk5reo0, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Conflict la Lespezi, judetul Constanta. Doua familii s-au luat la bataie.

Conflict la Lespezi, judetul Constanta. Doua familii s-au luat la bataie.

Postat la: 16.09.2020 08:48

  • 13 persoane reținute pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice

Urmare a cercetărilor într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, polițiști din cadrul Secției 8 Rurală - Postul de Poliție Dobromir au reținut ieri, 15 septembrie a.c.,13 persoane  bănuite de comiterea faptelor, pe raza localității Lespezi din județul Constanța.

Astfel, la data 7 septembrie a.c., în urma unui conflict spontan, două grupuri de persoane (rude) s-ar fi agresat fizic reciproc, pe fondul consumului de alcool. Patru dintre acestea au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la spital.


În urma administrării probatoriului în cauză, cele 13 persoane, fiind vorba despre 8 bărbați și 5 femei, au fost reținute pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Medgidia cu propuneri corespunzătoare.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu