Concurenta mare la Academia de Politie A.I.Cuza. Care a fost cea mai mare medie obtinuta. Cine sunt candidatii din Constanta admisi

Postat la: 12.08.2017 12:40

Peste 3.300 de candidați au susținut probele scrise, iar în urma rezultatelor finale au fost admiși la Academia de Poliție „A.I.Cuza”, doar 635.
 
Cea mai mare notă de admitere (9.80) a fost înregistrată la Facultatea de Ordine si Siguranță Publică, iar aceasta a fost obținută de către un candidat din județul Botoșani. Ultima medie de admitere, la această facultate a fost 8.30.
 
Cea mai mare concurență a fost înregistrată la Facultatea de Jandarmerie, unde aproape 7 candidați pe loc au rămas după susținerea probelor eliminatorii. Și la această facultate au fost medii mari – cea mai mare 8.70, iar cea mai mică 7.60.
 
La Facultatea de Drept, unde au fost disponibile 115 locuri, prima medie de admitere a fost  8.40, iar ultima 7.60.
 
De asemenea, și la Facultatea de Pompieri a fost concurență mare, unde pentru cele 35 de locuri a fost o concurență 5 candidați pe loc.
 
Anul acesta, Academia de Poliție a scos la concurs 635 de locuri la poliție, jandarmerie, pompieri sau poliție de frontieră.

La Poliție, Frecvență Redusă au fost declarați admiși doi candidați din Constanța, Ștefan Cristian Moagher, care a obținut media 8,70 și Georgian Emilian Mitacu, media 8,50. 
 
Sursa foto: Facebook/Academia de Politie
.
 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu