Comunicatul IPJ Constanta privind scandalul de azi noapte izbucnit in urma unui accident rutier. Șapte persoane duse la audieri (galerie foto+video)

Postat la: 17.09.2017 07:40

În urmă cu câteva minute, Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța, a trimis, prin reprezentantul său, agent Marius Niculescu, un comunicat depresă pe care îl redăm integral.

 

”La data de 16.09.2017, ora 20.20, pe strada Soveja din Constanta a izbucnit un conflict spontan între mai multe persoane, fiind necesară intervenția mai multor echipaje de poliție pentru aplanarea conflictului. În urma cercetărilor au fost identificați 7 bărbați din municipiul Constanța, cu vârste între 17 și 49 de ani, care au fost conduși la sediul Secției 2 pentru audieri.
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.
Conflictul a pornit în urma evenimentului rutier produs în acea zonă. Rude ale persoanelor implicate în evenimentul rutier s-au deplasat în zonă și s-au agresat reciproc”.

 
Reamintim că aseară s-a produs un accident rutier un accident rutier pe strada Soveja din municipul Constanţa, unde o şoferiţă a lovit cu maşina două persoane de etnie romă, care traversau regulamentar pe trecerea de pietoni.

La faţa locului a ajuns un echipaj al ambulanţei.

Totodată, din cauze necunoscute, mai multe persoane de etnie romă au ajuns şi ele la locul accidentului, unde s-au luat la bătaie.

La u moment dat, persoanele adunate la faţa locului au început să se bată între ele, motiv pentru care au intrevenit poliţiştii. Un bărbat a fost urcat în maşina poliţiei, deoarece lovise un minor cu un par în cap.
 
Femeia lovită pe trecerea de pietoni a fost preluată de o ambulanţă şi dusă la Spitalul Judeţean Constanţa.
 
Pentru calmarea spiritelor a fost nevoie de intervenția mascaților.

Mai citește și 
http://www.ziuaconstanta.ro/diverse/stiri-calde/accident-rutier-pe-soveja-urmat-de-un-scandal-cu-bataie-doua-pesoane-lovite-pe-trecerea-de-pietoni-639068.html
 

Sursa foto si video: ZIUA de Constanta 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu