Cod ROȘU de nervi in PSD din cauza lui Teodorovici: Ideea ministrului Finanțelor, 'complet inacceptabila'

Postat la: 15.09.2018 13:55

Deputatul PSD Gabriel Petrea a catalogat, sâmbătă, pe Facebook, ca fiind „complet inacceptabilă” ideea ministrului de Finanțe privind apariția unor pachete diferite de servicii de sănătate în funcție de contribuțiile plătite.

„Accesul diferențiat la serviciile de sănătate în funcție de contribuții, este complet inacceptabil. O astfel de inițiativă intră în evidența contradicție cu Constituția României, care garantează drepturi egale pentru cetățeni (art 16) și dreptul la ocrotirea sănătății (art 34) și care consfințește că România este stat social (art 1, alin 3). Mai mult decât atât, astfel de idei sunt în flagrantă opoziție cu ideile social-democrate pe care noi trebuie să le apărăm", a scris sâmbătă, pe Facebook, deputatul PSD Gabriel Petrea, președinte al Tineretului Social Democrat.

BOMBĂ - Fostul principe Nicolae, lăsat singur. Niciun membru al Casei Regală nu va participa la nuntă / SURSE

Potrivit acestuia, guvernanții nu trebuie să genereze inegalități.

„Mandatul nostru, că parlamentari sau guvernanți, este de a aduce mai multă #prosperitate, mai multe drepturi și o viață mai bună pentru cetățeni, nu de a genera și mai multe diferențe și inegalități într-o societate și așa inegală și nedreaptă”, a precizat Petrea.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu