Coaliția calca in strachini: mișcari haotice in Parlament

Postat la: 07.12.2017 10:54

Coaliția de guvernare pare că acționează total haotic, iar acest lucru se vede cel mai bine în Parlament. În ședința de Guvern, de ieri, a fost adoptat proiectul bugetului de stat pentru 2018.

Parlamentarii au convocat de urgență Birourile Permanente Reunite ale Senatului și Camerei Deputaților pentru a stabili calendarul adoptării bugetului. Surpriza parlamentarilor a fost, însă, una neplăcută pentru că bugetul nu ar fi ajus încă la Parlament.

Pe cale de consecință, parlamentarii au fost nevoiți să anuleze Birourile Permanente Reunite, pentru că acestea nu mai aveau obiect.

O altă acțiune haotică s-a produs la Senat. În timp ce la Camera Deputaților se dezbătea prima dintre legile justiției, pe site-ul oficial al Senatului apăruse legea ca adoptată în Camera Deputaților.

Pentru că planul era ca legea să fie adoptată, ieri, senatorii au convocat Biroul Permanent pentru a trece Legea răspunderii magistraților pe ordinea de zi a proximei ședințe. Pentru că legea încă nu a fost adoptată la Camera Deputaților, senatorii au nevoiți să anuleze și ședința Biroului Permanent.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu