Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_3mk1b9lqcphkhsufudbmvt9r26, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
CNAIR vine cu o veste buna: S-a semnat proiectarea drumului expres Braila-Tulcea

CNAIR vine cu o veste buna: S-a semnat proiectarea drumului expres Braila-Tulcea

Postat la: 21.05.2020 22:00

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat, joi, semnarea contractului pentru realizarea studiului de fezabilitate și a proiectului tehnic pentru drumul expres Brăila-Tulcea, anunță MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat al CNAIR, joi a fost semnat contractul „Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic de Execuție pentru obiectivul Drum Expres Brăila (Jijila) - Tulcea (Cataloi)”.

Citește și: Video Scene nebune! A fost nevoie de trei echipaje de poliție pentru a fi încătușat un bătrân care a refuzat să i se măsoare temperatura

Contractul a fost semnat cu firma Ingenieria Especializada Obra Civil e Industrial SA. Durata de realizare a contractului, în valoare de 14.159.206,13 lei, fără TVA, este de 24 de luni. Sursa de finanțare pentru proiect este din fonduri europene nerambursabile, a mai anunțat CNAIR.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu