Circulatie blocata pe DN 5 de un stalp electric cazut pe sosea dupa ce un autoturism a intrat in el

Postat la: 21.05.2020 23:15

Circulaţia pe DN 5 este blocată pe trei benzi de circulaţie după ce şoferul unui autoturism care circula în direcţia Giurgiu-Bucureşti a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un stâlp de electricitate din beton, care a căzut pe şosea potrivit Agerpres.

"În această seară pompierii giurgiuveni au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier produs pe DN 5, Giurgiu-Bucureşti, la ieşirea din municipiul Giurgiu. La faţa locului au intervenit o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi o autospecială de descarcerare din cadrul Detaşamentului de Pompieri Giurgiu. În accident este implicat un singur autoturism, care a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. Acesta a fost rupt şi a căzut pe şosea, blocând trei benzi de circulaţie'", a declarat joi presei, purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Monalisa Frâncu.

Şoferul autoturismului, un tânăr în vârstă de 22 de ani, a fost preluat de către ambulanţa SAJ.

La faţa locului a fost solicitat şi un echipaj din cadrul societăţii de furnizare a energiei electrice.

În continuare, echipajele de pompieri asigură măsurile PSI, iar poliţiştii efectuează cercetări pentru a stabili cauzele şi împrejurările care au dus la producerea accidentului.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu