CIRC la Iași - Viorica Dancila, așteptata la Iași cu un banner pe care scrie 'PSD atata știe, sa ne țina in saracie'

Postat la: 16.08.2019 11:24

Premierul Viorica Dăncilă a fost aşteptată la Iași de câțiva protestatari care au afișat un banner inscripționat „PSD atâta știe, să ne țină în sărăcie". Protestatarii au strigat „hoții” și „criminalii”. De altfel, nu este prima dată când liderii PSD sunt huiduiți la Iași, aceleași scene având loc și pe vremea când lider al social - democraților era Liviu Dragnea.

Premierul Viorica Dăncilă participă la ședința Comitetului Executiv Județean al PSD Iași, după care urmează să aibă o întâlnire cu primarii, conform Mediafax.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ Simona Halep a fost ELIMINATĂ din optimile de la Cincinnati

Dăncilă a fost aşteptată la Iași de câțiva protestatari care au afișat un banner cu mesajul „PSD atâta știe, să ne țină în sărăcie".

Protestatarii au strigat „hoții” și „criminalii”.

De asemenea, un bărbat a strigat „analfabeto” și ”la pușcărie cu voi”.

Înaintea Comitetului Executiv Județean al PSD Iași, Dăncilă s-a întâlnit cu reprezentanții unor organizații de la Iași care promovează construcția autostrăzii A8.

Recent, primarul Iașului, Mihai Chirica, scria pe Facebook un mesaj adresat Vioricăi Dăncilă în care făcea referire la vizita anunţată de premier, manifestându-și speranța că Dăncilă va fi prezentă în oraș pentru a-și „lua adio de la votul ieșenilor”.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu