Cioloș iși asuma 'fara rezerve' susținerea 'totala' a Laurei Codruța Kovesi pentru funcția de șef al Parchetului European: Voi face tot ce sta in puterea mea

Postat la: 11.02.2019 16:24

Fostul premier Dacian Ciolos, lider al PLUS, anunță că își asumă sustinerea Laurei Codruța Kovesi pentru funcția de procuror șef al Parchetului European. Fosta șefă a DNA este favorita pentru această funcție.

"Îmi asum fără niciun fel de rezerve susținerea totală a Laurei Codruța Kovesi pentru funcția de procuror-șef al Parchetului European. Voi face tot ce stă în puterea mea pentru a ajuta și a susține această candidatură.

Citeste si Sorina Pintea, despre transferul unor fonduri din bugetul SRI la Ministerul Sănătății : Vitamina D nu e o invenție a lui Liviu Dragnea

În ultimii 30 de ani, actuala clasă politică a alungat românii care au dorit să facă ceva pentru România. I-a împiedicat pe cei care au vrut să se implice și a construit o elită politică formată din infractori și din oameni lipsiți de onestitate. Ajunge! A venit vremea să refuzăm lungul șir de umilințe și să facem ceva concret pentru viitorul țării noastre", a scris Dacian Ciolos pe Facebook.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu