Cine este soferita constanteanca, prinsa cu 170 de kilometri la ora la volan. Cu cine mai era in masina

Postat la: 13.01.2019 18:47

Din primele informații, Pe șoferiță prinsă pe DN2A efectuând o depășire pe linia dublă continuă cu 170 km/oră a o cheamă Anca A.

Era în mașină cu patru prieteni, cu vârste între 20 și 24 de ani.

Fata a oprit autoturismul după o urmărire de peste aproximativ 2 kilometri, timp în care polițiștii au avut semnalele acustice și luminoase în funcțiune, făcându-i semn și cu bastonul scos pe geam.

Când, într-un final, mașina a fost oprită, cei cinci tineri erau relaxați și amuzați de situație. Râdeau, spunând că nu i-au văzut observat pe polițiști. Apoi au glumit că vitezometrul mașinii ar fi defect.

Nu au fost impresionați de sancțiunea uriașă, ca chiar i-au întrebat pe polițiști pe ce post TV se vor vedea diseară.

Amintim că, la data de 13.01.2019 in jurul orelor 15,15, o tânără de 21 de ani din Constanța a condus un autoturism cu numere de Spania pe DN2A, din direcția Mihail Kogălniceanu catre Ovidiu, iar la un moment dat a fost surprinsă de politistii rutieri constănțeni in timp ce depășea pe marcajul dublu continuu, având o viteza de 170 km/h, informează IPJ Constanța. 

Persoana în cauză nu a oprit la semnalele echipajului de poliție.

 Tânăra a fost sancționată cu amendă în cuantum de 4.350 lei si cu suspendarea dreptului de a conduce pe o durată de 150 de zile.

Sursa foto: IPJ Constanța 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu