Ciclism: Austriacul Patrick Bosman a caștigat Turul Ținutului Secuiesc

Postat la: 12.08.2017 22:54

Rutierul austriac Patrick Bosman (Hrinkow) a câștigat, sâmbătă, ediția a 11-a a Turului ciclist al Ținutului Secuiesc, încheiată la Miercurea Ciuc, potrivit unui comunicat remis AGERPRES.

9a5e13f6-bae9-401a-8d8e-118f01cda304

Bosman a fost urmat în clasamentul final de germanul Christian Mager (Hrinkow), la 7 secunde, și de moldoveanul Nicolae Tanovițchii (Tușnad Drag Cycling Team), la 13 secunde, etc. Românul Daniel Crista (CSA Steaua) a ocupat locul 7, la 44 de secunde de învingător.

Ultima etapă, denumită 3B, a avut 125,4 km și s-a desfășurat pe traseul Miercurea Ciuc — Racu — Frumoasa — Miercurea Ciuc — Sâncrăieni — Bancu — Leliceni — Miercurea Ciuc, încheindu-se cu 11 tururi pe străzile din municipiul Miercurea Ciuc.

Victoria în ultima etapă a revenit austriacului Markus Kopfauf (WSA Greenlife), în 3 h 04 min 06 sec, urmat în clasament de sârbul Stevan Klisuric, la 21 de secunde, și de ungurul Csaba Palyi (DKSI), tot la 21 de secunde, etc. Daniel Crista a fost al 15-lea, la 56 de secunde de învingător.

Tricoul roșu-negru pentru cel mai bun sprinter a fost adjudecat de Christian Mager (Hrinkow), cel mai bun cățărător a fost moldoveanul Maxim Rusnac, el primind tricoul argintiu, Cel mai bun rutier U23 a fost austriacul Moran Vermeulen (ARBO), Daniel Crista a primit tricoul galben, pentru cel mai bun român, tricoul verde, acordat celui mai bun rutier maghiar, i-a revenit lui Attila Valter (Cube Csomor), iar cel alb, pentru cea mai bună echipă, a fost câștigat de Hrinkow Advarics Cycling (Austria).

AGERPRES (AS-editor: Mihai Țenea, editor online: Adrian Dădârlat)

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu