Chris Martin de la Coldplay recunoaste ca a fost 'foarte homofob' in copilarie, cand incepuse 'descoperirea sexuala'

Postat la: 04.12.2019 17:48

Chris Martin de la Coldplay recunoaşte că a fost "foarte homofob" în copilărie, când începuse "descoperirea sexuală", arată Smart Radio, păstrând un loc special pentru muzica britanicilor în playlistul zilei, potrivit MEDIAFAX.

Citește și: CExN PSD în prima ședință după conducerea Dăncilă. Cazul Bădălău - Diaspora. Buzatu: 'Ce să mai facă omul acum? Să sară în Siret?'

Martin, care a fost căsătorit cu actriţa Gwyneth Paltrow timp de şapte ani, şi care se întâlneşte acum cu Dakota Johnson, a povestit celor de la Rolling Stone cât de “frământat” a fost în anii de şcoală când el şi colegii săi credeau că e gay.

“Când am ajuns la internat mergeam un pic mai ciudat şi mă legănam un pic, şi era foarte homofob pentru că mă gândeam «dacă sunt gay, sunt complet distrus pentru totdeauna», eram doar un copil care îşi descoperea sexualitatea", a spus Martin.

Muzicianul povesteşte că a început să fie interesat de muzică în adolescenţă şi tot atunci şi-a dat seama că nu e gay, în schimb a scăpat şi de prejudecăţi "după un pic de expunere la mersul lumii".

Citește și: Liviu Dragnea, în CĂRȚI pentru a fi eliberat mai devreme: Codul Penal e în favoarea fostului lider PSD

Piesele interpretate de Coldplay se găsesc în playlist-ul Smart Radio. Ascultă Smart Radio aici: http://www.smartradio.ro/.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu