Cel puțin 13 persoane au murit in India și in Bangladesh dupa ce ciclonul Bulbul a afectat regiunea

Postat la: 10.11.2019 19:00

Cel puțin 13 persoane au murit în India și în Bangladesh după ce ciclonul Bulbul a afectat regiunea, provocând evacuarea a câteva zeci de mii de persoane, au informat duminică oficialii, relatează site-ul agenției Reuters, potrivit MEDIAFAX.

Citește și: Noua Zeelandă, prima țară în care procesul electoral s-a ÎNCHEIAT! 191 de români au votat în secţia din Auckland

Cinci din cele șase victime înregistrate în Bangladesh au murit din cauza copacilor căzuți. O altă victimă, un bărbat în vârstă de 60 de ani, a murit după ce a refuzat să își părăsească locuința.

Aproximativ 30 de persoane au fost rănite, iar 6.000 de case au fost parțial afectate, au informat autoritățile din Bangladesh.

Nu au fost încă anunțate pagube majore în sud-estul statului Bangladesh, unde trăiesc sute de mii de refugiați din Myanmar.

În India, șapte oameni au murit, a informat ministrul pentru gestionarea dezastrelor, Javed Khan.

Citește și: Viorica Dăncilă a VOTAT deodată cu Ludovic Orban: Am votat împotriva tăierilor de pensii și salarii și a austerității

Departamentul meteorologic din India a informat că ciclonul este așteptat să scadă, însă a avertizat pescarii să nu iasă pe mare în următoarele 12 ore.

"Ar putea dura câteva zile până când situația va reveni la normal", a declarat un alt oficial.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu