Cei patru copii cautati dupa ce nu s-au mai intors de la scaldat au fost gasiti de politie

Postat la: 15.08.2019 12:08

Cei patru copii din comuna Boloteşti, cu vârste cuprinse între 10 şi 13 ani, daţi dispăruţi de părinţi după ce au plecat la scăldat în cursul zilei de marţi şi nu au mai revenit la domiciliu, au fost găsiţi de poliţie, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, potrivit Agerpres.

"Cei patru minori din comuna Boloteşti, sat Vităneştii de sub Măgură, cu vârste cuprinse între 10 şi 13 ani, au fost găsiţi. Doi dintre aceştia au fost identificaţi miercuri seara, iar alţi doi au fost găsiţi de poliţie joi dimineaţă. Niciunul dintre minori nu a suferit vătămări, aceştia fiind predaţi familiilor", a precizat IPJ Vrancea. 

În căutarea celor patru copii, trei băieţi şi o fată, au fost mobilizaţi mai bine de 24 de ore peste 40 de persoane, dintre care 20 de poliţişti, şase pompieri, cinci jandarmi şi mai mulţi voluntari din localitate.

Citește și: Aglomerație pe Valea Prahovei: Mai multe coloane de mașini s-au format în zona staţiunilor montane

La faţa locului s-a aflat şi o echipă a Protecţiei Copilului în vederea evaluării situaţiei copiilor şi familiilor acestora. 

"O echipă a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vrancea s-a aflat la faţa locului pe timpul căutărilor. După ce au fost găsiţi de poliţie, minorii au fost predaţi părinţilor. Familiile urmează a fi evaluate pentru a se stabili în ce condiţii minorii au rămas fără supraveghere", a declarat purtătorul de cuvânt al DGASPC Vrancea, Adina Lăscan. 

Potrivit autorităţilor, cei patru copii s-ar fi ascuns timp de două zile prin pădure şi prin grădinile din localitate. 

În cursul zilei de miercuri, o femeie a sesizat la 112 dispariţia celor patru copii, aceştia fiind căutaţi inclusiv cu barca, pe cursul râului Putna.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu