Cei de la ALDE au invațat limba USR: se plang de TIRANIA PSD

Postat la: 13.09.2019 08:40

Proaspăt intrați în opoziție, cei de la ALDE au învățat rapid ”limba” USR, cei care se plâng de aproape 3 ani de nedreptățile la care sunt supuși de către cei de la putere. Senatorul ALDE, Dorin Bădulescu, susține că PSD a început tirania în Senat și mai aveau puțin să escorteze senatorii ALDE cu agenții SPP.

Citește și: Moțiunea de cenzură, runda 2 de negocieri. Ludovic Orban: I-am înțeles pe Pro România. Nu o să așteptăm până la calendele grecești

”Tirania PSD asupra Senatului continuă și ia amploare!

Marți, PSD a încălcat regulamentul atunci când au propus pentru șefia Senatului un membru ALDE. Astăzi, revoluția roșie de acaparare a Senatului a continuat printr-un abuz nemaivăzut la adresa senatorilor ALDE.

PSD acționează într-un mod autoritar, ca și cum totul li se cuvine, iar cine li se împotrivește trebuie să dispară. Asta se întâmplă și cu acțiunea împotriva grupului de senatori ALDE. Pentru PSD nu mai contează regulile. Nimic. Scopul lor este de a distruge pentru a putea mai apoi să acapareze.

După ce am văzut azi, mai au puțin pesedișitii și cheamă SPP-ul să dea afară pe senatorii ALDE cu forța, să curețe tot în urma lor. Asta e situația de la Senat: totul sub imperiul terorii pesediste. Îi încurcă faptul că senatorii ALDE nu au trecut la chemarea lui Teodor Meleșcanu în barca pesedistă. Li s-au cam stricat apele.

Ce vor avea acum să ne facă? Să ne interzică accesul în clădirea Parlamentului după ce au dat ordin să mute tot personalul de la grupul ALDE și să schimbe încuietori? Așa speră doamna Dăncilă să rămână în funcție? Întreb doar. Este un mod complet ieșit din orice norme democratice. În Camera superioară a Parlamentului s-a ajuns să se treacă cu buldozerul pesedist peste orice fel de reguli și prevederi statutare doar pentru a-i elimina pe cei incomozi.”, scrie Dorin Bădulescu.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu