Ce doi fii ai lui Hosni Mubarak au fost, din nou, arestați

Postat la: 16.09.2018 13:15

Un tribunal din Egipt a dispus arestarea celor doi fii ai fostului preşedinte al ţării, Hosni Mubarak, Alaa şi Gamal, acuzaţi de încălcarea reglementărilor pieţei de mărfuri şi a băncii centrale.

Cazul în care cei doi au fost cercetaţi a început în 2012. Gamal şi Alaa Mubarak, care au respins acuzaţiile care li s-au adus, au fost eliberaţi pe cauţiune în ultimii trei ani.

Citește și: Lovitură neașteptată pentru fostul principe Nicolae! Ce a decis Casa Regală

“Rugați-vă și mulțumit-I lui Dumnezeu pentru tot. Încarcerarea noastră a fost, din nou, ordonată în dosarul pieței bursiere și voia lui Dumnezeu și adevărul va fi aflat într-o zi cât timp Dumnezeu există. Vă mulțumesc tuturor celor care ne-ați susținut și ați fost lângă noi”, a sscris Alaa Mubarak pe Twitter.

Ei au fost încarcerați în penitenciarul Tora, din Cairo. Alte trei persoane, inclusiv Hassan Heikal, au fost , de asemenea, arestate.

Citește și: O cunoscută prezentatoare de știri ar putea reveni la TV! Despre cine este vorba

Ei sunt acuzați că au obținut beneficii financiare ilegale în valoare de peste 493 milioane de lire egiptere din vânzarea acțiunilor Băncii Naționale.

Procurorii susțin că inculpații au acceptat să vândă Banca Națională pentru a obține un câștig financiar personal prin implicarea unei companii în Cipru. Fiii lui Mubarak au fost eliberați din închisoare în octombrie 2015, după ce au petrecut mai mult de 43 de luni de închisoare pentru implicarea lor într-un caz cunoscut în mass-media drept cazul "palatelor prezidențiale".

Citește și: Românii ar putea avea o nouă zi națională! Cu ce prilej și când ar putea fi instituită .

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu