Cazul de Covid-19 care a șocat Ucraina. A fost rapus deși era sportiv și nu credea in existența coronavirusului

Postat la: 18.10.2020 19:32

Cazul unui influencer tânăr a şocat, după ce acesta a fost răpus de coronavirus, deşi iniţial spunea că nu crede în existenţa virusului. Un bărbat de 33 de ani din Ucraina, influencer şi antrenor de sport, a uimit în jurul său, după ce soţia a anunţat că acesta a murit din cauza COVID-19, potrivit news.sky.com.

Vezi și: Adrian Streinu-Cercel: Epidemia a fost ținută sub control până a intervenit politicul

Dmitriy Stuzhuk, tată a trei copii, era antrenor de fitness şi avea un stil de viaţă sănătos.

Totul a fost cu atât mai şocant, cu cât Dmitriy Stuzhuk, tată a trei copii, era tânăr şi, antrenor de fitness fiind, promova şi urma un stil de viaţă sănătos şi sportiv.

Bărbatul s-a infectat cu coronavirus în timpul unei vacanţe în Turcia şi s-a internat atunci când a început să aibă probleme de respiraţie.

"Eu nu credeam că există COVID, până când m-am îmbolnăvit. E o boală grea"

"Eu nu credeam că există COVID până când m-am îmbolnăvit. COVID-19 nu este o boală de care scapi repede, este grea", spunea tânărul, pe patul de spital.

Testul COVID a ieşit pozitiv, sportivul a avut nevoie de ventilator în spital pentru a respira, iar după o săptămână a fost externat.

Apoi, starea lui Dmitriy Stuzhuk s-a agravat, coronavirusul i-a provocat complicații la inimă, iar tânărul a intrat în moarte clinică. Atunci, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

content-image

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu