CAZ ȘOCANT in București: Un barbat ȘI-A UCIS mama

Postat la: 16.08.2019 00:32

Joi seara, un tânăr din București și-a ucis mama! Primii care au reacționat au fost vecinii, care au auzit scandal și au sunat la 112. Polițiștii au avut nevoie de ajutorul pompierilor pentru a intra în apartament, unde au găsit-o fără suflare pe femeia de 74 de ani. Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, a fost reținut. În cauză, s-a deschis dosar penal pentru omor.

”În această seară, prin apel 112, o persoană a sesizat ca într-un apartament vecin se aude scandal între cele două persoane care locuiesc acolo, mamă și fiu.

Citește și: Alexandru Cumpănașu aruncă bomba! Este somat de doi politicieni grei să tacă

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul secției 1, care cu sprijin din partea colegilor de la pompieri (descarcerare), au spart ușa apartamentului și au pătruns în locuință. În interior au găsit, decedată, o femeie de 74 de ani, precum și pe fiul acesteia, de 46 de ani. Bărbatul a fost imobilizat și se află în custodia polițiștilor.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri și sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Cadavrul a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.”, anunță Poliția Capitalei.

Citește și: Rareș Bogdan iese la atac! Eugen Teodorovici umilit de membrul PNL .

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu