Caz de coronavirus la Curtea de Apel Bucuresti - Spatii dezinfectate in regim de urgenta

Postat la: 22.05.2020 20:56

O angajată a Curţii de Apel Bucureşti a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, au dezvăluit surse din sistemul juridicar, pentru STIRIPESURSE.RO. Informaţia a fost confirmată de preşedintele instanţei, care a precizat că s-au luat toate măsurile pentru ca activitatea să se desfăşoare fără pericol în continuare.

O angajată a compartimentului Contabilitate de la Curtea de Apel Bucureşti a început zilele trecute să aibă simptomele unei răceli, motiv pentru care a fost testată pentru infecţia cu COVID-19. Testul a sosit pozitiv joi seară, iar conducerea instituţiei a fost anunţat vineri dimineaţă.

Potrivit unor surse din cadrul instituţiei, există mulţi angajaţi, magistraţi şi grefieri care se tem de formarea unui adevărat focar de COVID-19 şi ameninţă că nu se mai prezintă la serviciu. În schimb, preşedintele Curţii de Apel Bucureşti, judecătoarea Luminiţa Criştiu, a declarat pentru STIRIPESURSE.RO că în cursul zilei de vineri s-au dezinfectat prin nebulizare toate încăperile şi suprafeţele din instituţie.

Preşedintele Curţii de Apel Bucureşti a precizat că, deocamdată, este vorba despre o suspiciune, având în vedere că doar un test a ieşit pozitiv, iar pentru confirmarea oficială este nevoie să se efectueze cel puţin încă un test. De asemenea, judecătoarea Criştiu a declarat a fost anunţată Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti, iar cele trei, patru persoane care au intrat în contact cu femeia testată pozitiv au intrat în izolare la domiciliu.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu