Catalin Magureanu ramane cu Dinamo pana in 2024 - Formația i-a prelungit contractul jucatorului

Postat la: 16.09.2020 12:31

FC Dinamo Bucureşti a ajuns la un acord cu tânărul atacant Cătălin Ionuţ Măgureanu pentru prelungirea raporturilor contractuale până la 30 iunie 2024, a anunţat directorul sportiv Rufo Collado, pentru site-ul oficial, www.fcdinamo.ro, potirivit news.ro.

Născut la 5 iunie 2000, Cătălin Măgureanu este de la 12 ani la Academia Dinamo, a jucat pentru toate grupele de juniori ale clubului, a debutat în urmă cu 4 ani pentru Dinamo 2 în Liga a III-a, a fost împrumutat la Dunărea Călăraşi şi CS Afumaţi, iar din această vară face parte din lotul primei echipe.

Citește și: Dorel Căprar, pretinsul 'PROPRIETAR' al posturilor publice vacante din județ, aspiră la fotoliul primăriei Arad - Lista completă a candidaților pentru arădeni

Cătălin Măgureanu a jucat două meciuri pentru prima echipă a lui Dinamo. El a fost debutat în tricoul alb-roşu şi, în acelaşi timp, în Liga I de antrenorul Cosmin Contra, în meciul cu Chindia Târgovişte (scor 0-1 la Ploieşti), când l-a înlocuit în minutul 76 pe Daniel Popa.

Etapa trecută, Cătălin Măgureanu a fost titular în remiza cu FC Botoşani (scor 1-1 pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare).

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu