Carmen Iohannis, nelipsita de la festivalul de moda la Sibiu - Prima doamna a atras din nou atenția prin culoarea aleasa/FOTO

Postat la: 13.07.2019 10:08

Sibiul găzduiește în acest weekend un festival de modă! Piața Mare din centrul orașului s-a transformat într-un podium impresionant, pentru cunoscuți designeri români și străini, anunță stirileprotv.ro.

Printre iubitorii de fashion s-a aflat și Carmen Iohannis, care a venit să admire noile colecții. Mai ales că una dintre creatoarele prezente la festival este cea care semnează multe dintre ținutele primei doamne.

Simona Halep, obligată să învingă istoria! Gigi Becali pune presiune: 'Am o oftică mare pe Serena. Vreau să fie bătută măr'

Prima Doamnă a României a atras atentia la festivalul de modă cu nuanța ojei pentru care a optat. Culoarea deschisă și indrăzneață nu a trecut neobservată.

Cea de-a 8-a ediţie a festivalului de modă de la Sibiu i-a reunit pe unii dintre cei mai cunoscuţi designeri. Carmen Iohannis a venit la prezentarea de modă împreună cu câteva prietene, şi nu a ratat ocazia să filmeze ţinutele care i-au plăcut cel mai mult.

content-image

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu