Carmen Dan, PROMISIUNE de ultim moment dupa ce bugetul MAI a primit aviz in Parlament

Postat la: 12.02.2019 09:23

Carmen Dan a declarat, după avizul pozitiv al Comisiei de specialitate din Parlament, pentru bugetul pe 2019, că fondurile din acest an pe care Ministerul de Interne le va primi vor asigura derularea în bune condiții a misiunilor instituției, scrie Mediafax.

Citește și: Victor Ponta, BOMBĂ cu CEAS - Anunță suspendarea finanțării de la stat pentru partide: 'Bugetul pe 2019 e un fake' .

„Am indicat făcând o trecere în reviztă prin modul în care am gestionat execuția bugetară în 2017-2-18 și e important să meționez că vorbim de o execuție bugetară de peste 99%. Trecând prin această analiză referitoare la modul în care a fost gestionat bugetul în anii trecuți, am prezentat prioritățile în ceea ce privește alocarea bugetară pentru 2019. Mă bucură avizul din comisie. Considerăm că este un buget care va putea asigura MAI desfășurarea în bune condiții a misiunilor specifice. Indicam prioritățile și spuneam că vom continua politica de reducere a deficitului de personal, vorbeam de angajații pe care îi așteptăm în acest an, (...) continuarea politicii de investiții (...) asigurarea condițiilor optime pentru cele 200 de evenimente pe care le avem în gestionare”, a declarat ministrul Carmen Dan.

Comisia de specialitate din Parlament a avizat favorabil, cu 21 de voturi, bugetul Ministerului de Interne pe 2019.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu