Care este motivația echipei PAOK Salonic - Frustrarea s-a transformat acum intr-o dorinta mai mare

Postat la: 11.02.2019 23:31

Antrenorul formaţiei PAOK Salonic, Răzvan Lucescu, a explicat forma bună a echipei sale prin faptul că a transformat frustrarea pierderii titlului în Grecia în sezonul trecut într-o dorinţă de victorie mai mare în acest an.

„E o victorie care ne duce în faţă, dar mai e mult de muncă, avem încredere, avem o motivaţie deosebită însă mai sunt încă 10 etape de jucat. Să terminăm campionatul neînvinşi nu poate fi un obiectiv. Obiectivul este câştigarea campionatului şi pentru asta trebuie să fim pregătiţi şi focalizaţi pe fiecare meci în parte, să îl tratăm ca pe o finală pentru că numai aşa putem da totul. Are mai puţină importanţă cu câte victorii terminăm sau câte meciuri neînvinşi, ideea este să câştigăm campionatul. Eu sunt concentrat pe ceea ce avem de făcut pentru că dacă nu eşti atent rişti să pierzi totul. Nu vorbim despre răzbunare faţă de sezonul trecut deşi dezamăgirea a fost foarte mare şi sunt chestii pe care le vom păstra toată viaţa. Pentru că anul trecut noi am fost echipa care a câştigat campionatul pe teren dar nu am putut să ne bucurăm de acest lucru şi probabil că această frustrare am transformat-o într-o dorinţă şi mai mare anul acesta”, a declarat Răzvan Lucescu pe Aeroportul Henri Coandă.

Formaţia PAOK Salonic, antrenată de Răzvan Lucescu, a învins, duminică,pe teren propriu, cu scorul de 3-1, echipa Olympiakos Pireu, în etapa a XX-a a campionatului Greciei.

PAOK nu a înregistrat nicio înfrângere în actuala ediţie de campionat şi este lider în clasament, cu 54 de puncte (18 victorii, două remize, minus două puncte penalizare din sezonul trecut).

Echipa lui Răzvan Lucescu este neînvinsă în prima ligă elenă de aproape un an. Ultima înfrângere datează din 11 martie 2018, scor 0-3 cu AEK Atena.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu