Captura impresionanta la frontiera. Ce au gasit vamesii intr-un container sosit la Biroul vamal de frontiera Constanta Sud

Postat la: 11.02.2019 18:36

În data de 11 februarie 2019 inspectorii vamali de la Biroul vamal de frontieră Constanţa Sud, urmare a controlului fizic efectuat asupra mărfurilor aflate într-un container pentru o societate comercială cu sediul în judeţul Ilfov, au reţinut 2.350.000 cutii cu chibrituri, bunuri susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală pentru marca FIFA.
 
Potrivit Direcției Generale a Vămilor, vaIoarea totală a acestora, dacă ar fi fost comercializate la preţ de vânzare cu amănuntul este de aproximativ 117 500 euro.
 

”Conform prevederilor Regulamentului (UE) nr. 608/2013 şi a Legii nr. 344/2005 privind unele măsuri pentru asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală în cadrul operaţiunilor de vămuire, autoritatea vamală a reţinut bunurile contrafăcute în vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmănd a fi dispuse măsurile legale ce se impun.

 
Sursa foto: Direcția Generală a Vămilor

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu