Captura de amploare la granița Romaniei: un milion de țigari de contrabanda, descoperite la bordul unei nave

Postat la: 12.10.2019 23:31

O mie de baxuri de țigări de contrabandă au fost găsite de polițiști la bordul unei nave sub pavilion bulgăresc. Ambarcațiunea a fost reținută în Portul Giurgiu, potrivit Mediafax. Potrivit unui comunicat al IGPR, polițiștii au găsit, vineri, în urma unui control făcut pe o navă sub pavilion bulgăresc, o mie de baxuri de țigări.

„În urma activităților de cooperare internațională cu Serviciul Vamal din Ucraina, polițiști din cadrul Direcției de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu polițiști din cadrul IPJ Giurgiu și ai Direcției de Poliție Transporturi, cu sprijinul organelor de control din cadrul Direcției Generale a Vămilor și a reprezentanților Autorității Portuare Giurgiu au identificat cantitatea de 1.000 de baxuri (10 milioane de țigarete), la bordul unei nave sub pavilion bulgăresc”, se arată în comunicat.

Polițiștii au suspiciuni cu privire la documentele comerciale prezentate și asupra originalității țigărilor. Potrivit comunicatului IGPR, nava a fost reținută în Portul Giurgiu, iar sâmbătă produsele vor fi ridicate pentru continuarea cercetărilor.

În această cauză, polițiștii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de contrafacere de marcă și prezentarea la autoritatea vamală de documente nereale.

Vezi si: SURSE Paul Stănescu a luat foc la Vila Lac: 'Darius Vâlcov a vrut să-l pună pe Mihai Fifor primul pe listă la parlamentare' .

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu