Candidat al PSD la șefia Consiliului Județean, acuzații GRAVE: PNL folosește pandemia și izoleaza contracandidații

Postat la: 15.09.2020 19:16

Candidatul PSD la șefia CJ Călărași, Vasile Iliuță, acuză Guvernul PNL că folosesc Direcțiile de Sănătate Publică pe post de armă politică pentru izolarea adversarilor. Iliuță arată că el a fost trimis în izolare la domiciliu deși n-ar fi avut contact cu o persoană diagnosticată pozitiv cu noul coronavirus.

Citește și: Dana Budeanu face publică o înregistrare EXPLOZIVĂ cu Nicușor Dan/ AUDIO

”Președintele CJ Călărași Vasile Iliuta: “Guvernul PNL folosește DSP-urile ca arme politice

Știu că pierd alegerile la Călărași și atunci apelează la tot felul de tertipuri murdare pentru a mă scoate din cursă! Nu vor reuși!

Ați cumpărat primari. Nu a fost de ajuns. Acum ne băgați în izolare doar doar nu ne vom mai putea vedea cu oamenii să le spunem cât de ticăloși sunteți.

Nu veți reuși nici asta!

Ce urmează?! Să ne împușcați pe stadion?!

Este o mare ticăloșie și nedreptate să mă bage pe mine în izolare, doar pe mine, care nu am avut niciun contact direct cu acea persoană depistată cu COVID-19 din Plătărești.

Îl întreb direct pe Orban: de ce Rareș Bogdan, Robert Sighiartău și Marcel Boloș care apar în poze la Maramureș cu un membru PNL infectat nu au intrat și ei automat în izolare?!

De ce Victor Ponta care a intrat în contact direct cu candidata PRO România la Consiliul Județean Bacău depistată cu COVID-19 nu a intrat și el în izolare?!

Legea este doar pentru cei de la PSD, domnule Orban

Niciodată nu voi accepta dublul standard! O să îmi caut dreptatea în instanță și sunt convins că acești ticăloși vor plăti pentru această mizerie pe care mi-o fac!

Voi aveți banii statului și instituțiile pe care le folosiți ca buzdugane politice!

Eu am de partea mea călărășenii!

Ne vedem pe 27 septembrie!”, scrie Vasile Iliuță.

 

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu