Warning: session_start(): open(/home/epolitic/public_html/.tmp/sess_9v7oid2k7fi4v710v7s86vq5j5, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/epolitic/public_html/.includes/init/session.php on line 12
Bundesliga - Mentalitatea este cheia succesului pe stadioanele goale, spune antrenorul lui Bayern

Bundesliga - Mentalitatea este cheia succesului pe stadioanele goale, spune antrenorul lui Bayern

Postat la: 22.05.2020 21:47

Fotbaliştii lui Bayern Munchen trebuie să muncească mai mult ca să se motiveze unii pe alţii pentru a păstra o mentalitate de învingători când joacă pe stadioane goale, a declarat vineri antrenorul Hansi Flick, citat de Reuters.

Bundesliga a devenit la sfârşitul săptămânii primul mare campionat ce şi-a reluat activitatea după o întrerupere de mai bine de două luni datorată pandemiei de COVID-19. Germania a relaxat restricţiile, dar jocurile au loc fără spectatori, din motive sanitare.

"Decisivă este mentalitatea. Evident, este un avantaj când ai mai multă calitate pe teren, dar aceasta e o situaţie care nu e foarte uşoară", a afirmat Flick într-o conferinţă de presă virtuală. "Este esenţial să aduci acea mentalitate pe teren. Este important ca echipa să tragă de ea ca să atingă acel nivel de motivaţie care a dispărut odată cu tribunele goale", a adăugat tehnicianul liderului din Bundesliga.

Bayern, care primeşte sâmbătă vizita lui Eintracht Frankfurt pe Allianz Arena, încearcă să câştige pentru a opta oară consecutiv campionatul, ceea ce ar însemna să-şi îmbunătăţească propriul record. Echipa este la patru puncte de a doua clasată, Borussia Dortmund. În primul meci după reluarea competiţiei, bavarezii s-au impus cu 2-0 pe terenul lui Union Berlin.

"Fiecare dintre noi a jucat acum măcar o dată în faţa unor tribune goale. Ştim la ce să ne aşteptăm. Înaintea meciului nostru de săptămâna trecută ne-am antrenat tot pe Allianz Arena (şi nu la centrul de antrenament al echipei) aşa că ştim la ce să ne aşteptăm în ce priveşte atmosfera", a spus Flick.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu