BUBUIE nervii in ALDE: deputat exclus din partid, PLANGERE PENALA pe numele lui Tariceanu și Chițoiu

Postat la: 13.09.2019 18:48

Deputatul ALDE Alexandru Ştefan Băişanu, a fost exclus din ALDE pentru că a acceptat oferta Vioricăi Dăncilă de a intra în Guvern. Băișanu a anunțat că și-a contactat deja avotatul și va face plângere penală pe numele lui Călin Popescu Tăriceanu și Daniel Chițoiu pentru că el susține că aceștia au încălcat statutul când l-au exclus din partid.

Citește și: Radu Tudor, tablou de COȘMAR, după măsurile luate de Guvern: 5 GIGANȚI vor să plece din România

”Momentul pe care l-am trăit astăzi este unul inedit, idedit prin inepția lui. Am înțeles, pe surse din presă, că al nostru președinte a chemat niște colegi la discuții. Noi n-am fost chemați, au fost chemați pe sprânceană doar cei aleși de domnul Tăriceanu. În momentul în care au observat că au suficienți oameni, vreo 30 și ceva, au transformat pe loc ședința într-un Birou Politic. Asta este ilegal, pentru că ședința trebuia anunțată înainte. În momentul în care vrei să excluzi un deputat, un senator

Am discutat deja cu avocatul meu, i-am pus deja la dispoziție actele, mă voi adresa instanței să-mi găsesc dreptatea mea. Voi face plângere penală domnului Tăriceanu și domnului Chițoiu, pentru că au luat partidul pe persoană fizică (...) E ca la carnetul de șoferi: ți-a luat carnetul polițistul, dar mai poți conduce până la o decizie a instanței. Noi rămânem membri ai ALDE, până la o decizie a instanței.

Tăriceanu pentru mine este o mare dezamăgire! A trădat partidul pe care l-a înființat! El a trădat pentru că a fost pus la pământ de cineva, în momentul ăsta Tăriceanu nu mai poate lua decizii nici pentru el personal, dar să mai ia decizii pentru alții.”, a spus Alexandru Băișanu, la Antena 3.

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu