Bruno Mars domina nominalizarile pentru American Music Awards

Postat la: 13.10.2017 10:54

Cântăreții de pop și hip hop domină nominalizările pentru American Music Awards (AMA) anunțate joi, în timp ce femeile lipsesc din majoritatea categoriilor, relatează Reuters și AFP, potrivit AGERPRES.

Bruno Mars conduce cu opt nominalizări, inclusiv Artistul anului, principalul premiu al serii. El se va confrunta cu cinci nominalizări) pentru râvnitul premiu.

Femeile din muzica pop nu au primit nominalizări la categorii precum Artistul anului, Videoclipul anului și Turneul anului.

Vedeta pop Halsey, una dintre puținele femei care au prins o nominalizare — pentru colaborarea cu The Chainsmokers la hitul "Closer" — a postat joi pe Twitter că este "cu adevărat dezamăgită" de lista de nominalizări dominată de bărbați.

"Atât de multe artiste incredibile au avut lansări în acest an. Sper ca viitoarele show-uri de decernare a premiilor să le acorde recunoașterea pe care o merită", a spus ea.

Citeşte şi: Cotidianul american The New York Times citează un interviu publicat de STIRIPESURSE.RO

Halsey are două nominalizări în total, la categoria Cel mai bun cântec pop/rock și Cea mai bună colaborare a anului pentru "Closer", dar nu a primit nicio nominalizare singură, deși a lansat un album de top în acest an.

Alte omisiuni notabile sunt Katy Perry, Miley Cyrus, Lorde, Demi Lovato, Lana Del Rey și Kesha, care au lansat toate noi cântece și albume în acest an, precum și Taylor Swift, care a lansat în august un videoclip apreciat pentru single-ul ei "Look What You Made Me Do".

Nominalizările la AMA sunt făcute prin măsurători ale reacțiilor fanilor prin intermediul Billboard Magazine și Billboard.com, care includ cifre precum vânzările de muzică, turnee, difuzări în streaming și pe posturile de radio, precum și activitățile sociale între 9 septembrie 2016 și 14 septembrie 2017, au anunțat organizatorii.

Câștigătorii American Music Awards sunt votați de fani și vor fi anunțați în cadrul unei ceremonii live televizate pe canalul ABC la 19 noiembrie.

Rihanna este singura femeie care a primit două nominalizări solo. Ea va concura cu Lady Gaga și nou-venita Alessia Care la categoria Cea mai bună artistă pop/rock, și va fi în cursă cu Beyonce și Kehlani la categoria Cea mai bună cântăreață la categoria soul/R&B.

Debutanta Julia Michaels se va lupta cu James Arthur, fostul membru al One Direction Niall Horan, rapperul Post Malone și duetul hip hop Rae Sremmurd pentru premiul dedicat artiștilor aflați la debut.

Citeşte şi: Un scriitor de Nobel, UMILIT pe un aeroport din România: 'Voia să vă apere pe voi, românii, de sălbaticul de mine' .

Comentarii

Adauga un comentariu

Adauga comentariu

Nume*

Comentariu